£16.00. Nel momento in cui la vostra pelle incontrerà COSRX, non potrete più farne a meno. It contains . Kadang jerawat aku kompres pakai ini karena hyaluronic acid seajaib itu meredakan jerawat radang. cuma kl untuk hydrating stelah exfo menurutku msh kurang. kayaknya masih mau coba product lain kalo habis. With Hydrium Synergy-8 Complex which is consist ofsix types of hyaluronic acids, d-panthenol and allantoin, this toner fills up your skin deep with moisture and helps keep hydrated for a long time. atau kalau pingin istirahatin kulit aku. COSRX - Hydrium Watery Toner Mini Deluxe. Don't wipe your face with a towel just tap gently in order for it to be absorbed along with the skin texture. Aku pakai ini udah 1 minggu. Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Sodium hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate. JavaScript seems to be disabled in your browser. Shop COSRX Hydrium Watery Toner at cosrx.com! which supports the overall skin function in multiple ways, Anti-Inflammatory Panthenol. It is formulated with 3 key ingredients to make the skin more dewy and full of hydration: *Vitamin B5 (moisturizing, regenerating & anti-inflammatory) *Hyaluronic acid (for deeply moisturizing) *Allantoin (calming & … COSRX - Hydrogel Very Simple Pack. Regular price $7.50. It instantly rehydrates my skin after cleansing and always leaves a dewy finish. Contains only the necessary moisturizing ingredients with 13 ingredients. 4.10 out of 5 stars (84 reviews) COSRX. Quick Buy COSRX Hydrium Watery Toner 150ml Move to Wishlist Save to Wishlist Log in/sign up to use Wishlists! Hydrium Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser. Gentle, Caring, Genuine ... Hydrium Watery Toner . Moisture toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which makes your skin dewy full of hydration. COSRX - Hydrium Watery Toner (280ml) Regular price $26. Tekstur kulit tambah halus pori2 tersamarkan, jerawat mulai kalem gak merah2 lagi. Lastly, you can wash your face with the toner when your skin stimulated with dryness. Hydrate ny lumayan kerasa, bs cegah cracking jg, dia jg bs jd penyelamat buat healing jerawat kecil2 & pustule papule. ... Hydrium Watery Toner* This toner has 5 types of HA plus vitamin B5 and allantoin which soothes the skin. Formulated with 3 types of hyaluronic acid to hydrate skin and Pro Vitamin B5 to improve skin elasticity. Dibantu cosrx snail mucin ini jd mantep si. Prosím zkuste to znovu. Quick Shop. COSRX Hydrium Watery Toner Review. Massage over the entire face for better absorption. divarahmadina doesn't recommend this product! B5 has moisturizing, regenerating, and anti-inflammatory effects and is safe to use on all skin types. Shop now. Waduh gatau lagi deh mau ngomong apa ini bagus banget. Whenever my skin feels extra dry, I apply a few layers of this toner and treat it like an essence. 0% (7) Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream . Sufficient volume toner enables you to use multipurpose. 2. Hasilnya bruntusanku hilang seketika (yes!) Hydrium Watery Toner Moisture toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which makes your skin dewier, full of hydration. Just mix this toner and water by the ration of 8:2, and rinse your face at the last of cleansing routine. Karna hydrating toner habis jadinya beli ini dan beli yg kecil dulu di sociolla. Hydrium Watery Toner er formuleret med avanceret teknologi, der indeholder Hydrium Synergy-8 Complex, som er et kompleks af forskellige hyaluronmolekyler og fugtbindere som provitamin B5 og Allantoin. Ini toner kalo di aku B aja, tp emg karena fungsi ny cuma buat hydrating doang + aman bgt untk Fungal Acne fighter. COSRX’S Hydrium Watery Toner is exactly that – a fluid, toning solution that soothes skin – though we wish it were a little more potent. Apply as the first step of your skincare routine after washing your face. Jd bingung star 3/4 wkkwkw, ini hydrating toner enak kyk air jadi cepet meresapnya, gak pake lama buat layering ke skincare selanjutnyaa🥰 efek hydratingnyaa juga dapat karna awal pake ini waktu kulit lg dehidrasi dan sekarang kulit wajah sudah kembali normal lagi. Nước cân bằng cấp ẩm COSRX Hydrium Watery Toner. Not only it's moisturizing toner but also it's the foundation of skin health recovering skincare step. Vitamin B Panthenol. COSRX Hydrium Watery Toner. So, if you're allergic to bee products (honey, propolis and the gang), this is an option for you. 2F COSRX INC, 8 Gumi-ro, Bundang-gu, Seongnam-si, Gyeonggi-do, Republic of Korea (13638) Monday - Friday : 10:00 am to 5:00 pm (KST) Saturday - Sunday : Closed COSRX Hydrium Watery Toner. Toner dengan tekstur seperti air ini mudah sekali menyerap ketika diaplikasikan ke wajah. The Hydrium Watery Toner from Cosrx is for all skin types and is said to provide long-lasting hydration and soothed and dewy skin. Cosrx – Hydrium Watery Toner consists of 13 ingredients. Hydrium Watery Toner Moisture toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which makes your skin dewier, full of hydration. B5, also known as panthenol, is the key ingredient of the Hydrium line. Ajaib sih ini, ringan banget bener-bener kaya air tapi ngasi efek yg ngelembapin bangetttt. Sold Out View. If you are looking for a great hydrating toner, check this one out. Skin health recovering toner with Hydrium Synergy-8 Complex. Quick Shop. View. Omlouváme se, ale zdá se, že doÅ¡lo k chybě. After all, good lah. ingredients that soothe and calm down the skin, Yauda aki repurchase dong. RRP: £26.00. Copyright 2019. Satu botol yg 150ml bs smpe 3 bulan kalo aku pakenya. Tapi itu doang ya, hydrating - bcs this isn't a 'brightening' toner or an exfoliating toner so don't expect those results from this. Produk cosrx pertama yg aku coba, jadi kemarin coba beli yg 50ml ternyata cocok banget. Current Stock: Quantity: Decrease Quantity: Increase Quantity: Add to Wish List. SKU: CX013-HYDT150 Availability: Usually ships in 24 hours. Dengan key ingredients six types of Hyaluronic acid, Vitamin B5 yang biasa kita kenal dengan nama Panthenol, dan Allantoin toner ini sangat membantu memberikan kelembapan di wajah. Beli yang 50 ml dulu aja kalo cocok beli yang full sizenya ❤️, lagi pake nih.. teksturnya cair banget. £20.80. COSRX Hydrium Watery Toner, 280 ml / 9.46 FL.OZ | COSRX.COM Sort by. COSRX. Anyway, ini menggunakan 5 different forms of HA, teksturnya watery sesuai namanya, nggak lengket dan emang bener-bener hydrating. View. Page. Hydrium ini juga alkohol free jadi aman dipake buat sensitive skin. COSRX - Hydrium Triple Hyaluronic Water Wave Sheet Mask. I love a toner on the less viscous side for summer, as it just feels more refreshing. Price $18.00. The Hydrium Water Toner features a minimalistic formula with key ingredients such as allantoin, D-panthenol and six kinds of hyaluronic acid. Gini yaa Jadi aku tuh sama produk COSRX gak ada 1 pun yang cocok! Buat kalian yang kulitnya super duper sensitif pori2 besar dan jerawat coba pake ini. Offer valid for a limited time only. USD 28.00. COSRX Hydrium Watery Toner 150ml Save 20% Save 20%. biasa aku pakai sebelum pakai serum yang ada kandungan AHA BHA nya.. biar balance. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Price $14.00. di kulit oilyku gak masalah sih karena pakainya di malam saja. Bisa di-layer juga. jadi pakainya cuman di malam hari saja. More from COSRX Brand from South Korea Description: The COSRX Hydrium Watery Toner is a moisturising toner with vitamin B5 and hyaluronic acid for hydrated and dewy skin. awalnya pake ini jadi bruntusan banget 😂 tp ternyata karna aku baru ganti sunblock yang bikin kering juga. COSRX Hydrium Watery Toner $28 USD COSRX COSRX . SKINCARE | COSRX Hydrium Moisture Collection Tuesday, July 28, 2020. Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner. Basic hydrating toner, hydrium sendiri kombinasi hidrogen dan helium yg fungsi nya buat hidrasi kulit dan melembapakan kulit karna dia juga mengandung hyaluronic acid and vit B5. In 2015, COSRX listened to your voice and created a skin-friendly Low pH Good Morning Gel Cleanser to introduce you to a healthy way to care for the skin, and to help enhance your overall beauty life style. Setelah meresap, kulit akan terasa sedikit lengket, walaupun tidak terlalu mengganggu. repurchase? Pro tip: buy it when it's on sale. Buy . COSRX Hydrium Watery Toner 50ml vloženo do koÅ¡íku. Kalau kulit aku lagi dehidrasi banget biasanya aku layering sampe 4-5 kali. 1. COSRX’s Hydrium Watery Toner is a lightweight formula perfect for those looking to maintain a dewy complexion. Yolgasilviajohan recommends this product! this toner fills up your skin deep with moisture and helps keep hydrated for a long time. Quick Shop ... COSRX. COSRX è un brand che incorpora ingredienti efficaci come la mucina di lumaca, lievito fermentato ed esfolianti chimici per rinnovare e trasformare la pelle. Filled with vitamin B5 and six types of hyaluronic acid, the toner is a popular choice among K-beauty gurus for the warmer seasons. COSRX Hydrium Watery Toner is made exclusively for your dry skin! View. COSRX Hydrium Watery Toner 280ml - This toner fills up your skin deep with moisture and helps keep hydrated for a long time. If your skin feels extra dry and heated, you can soak the cotton pads with this toner and use it as a toner sheet mask. I received a cute mini size of the COSRX Hydrium Watery Toner, which I had wanted to try for a while now. The Pure Fit Cica Toner, rich in cica, soothes irritated skin. | Moisture toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which makes your skin more dewy with full of hydration. kalo Pagi2 pakai ini dengan rangkaian skin care aku skr, kayaknya bakal banjir muka aku. B5, best-suited ingredient for all skin types: B5 which is known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium line. so far bikin kulit aku lembab banget. Copyright © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. Gatau kenapa ga cocok pdhal selama ini produk cosrx cocok semua di aku. COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner 280ml - … USD 25.00. Low pH Good Morning Gel Cleanser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. MAU JUAL FULL SIZE (150ml) masih SEGEL exp 2022, karena pengen balik ke avene (msh fokus hilangin sensi skin) :) yg mau wa aja 081293931806 ga pake mahallll. Discount has been applied to the RRP. so far gak ada efek negatifnya. COSRX - Hydrium Watery Toner (150ml) Regular price $19. B5, best-suited ingredient for all skin types: B5 which is known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium line. I like this, tetapi COSRX also has a propolis toner that I like way more. Vegan and cruelty free. COSRX, Inc. All Rights Reserved. Product Name. View. 💚 Pure Fit Cica toner : Calming & Protective Toner. Jadi aku akalin dengan cara aku selalu double layer hydrating toner cosrx ini tiap sebelum pake moisturizer dan sunblock. Hypoallergenic, Dermatologist tested, Cruelty-FREE, Parabens FREE, Sulfate FREE, Mineral Oil FREE, Artificial Fragrance-FREE, Alcohol-FREE, 2F COSRX INC, 8 Gumi-ro, Bundang-gu, Seongnam-si, Gyeonggi-do, Republic of Korea (13638), Monday - Friday : 10:00 am to 5:00 pm (KST) Saturday - Sunday : Closed. plus wajahku jadi dewy+sehat gt hihi pkknya love ❤, TONER TERCOCOK SELAMA HIDUPKU. The Hydrium Watery Toner, which is infused with D-panthenol, allantoin and six kinds of hyaluronic acids, hydrates parched skin. Hydrium ini texturenya watery bener-bener sperti air, karna dia punya masa yang super light jadi gampang banget meresap, enak dipake. This toner can be used when you wipe away residue after cleansing and when you pat onto your skin. Price $22.00. Skip to the beginning of the images gallery. Before moisturizing and following your facial cleanser, a face toner helps to remove excess dirt, traces of oil and makeup, correct and balance the pH of your skin, and helps control acne. AHA BHA Vitamin C Daily Toner Hydrium Watery Toner Propolis Synergy Toner Cica Toner Volume 280ml / 9.46 fl.oz 280ml / 9.46 fl.oz 280ml / 9.46 fl.oz 150ml / 5.07 fl.oz Use For Revitalizing & softening skin texture Hydration for dewy skin Smooth and glow skin Soothing and moisturizing skin Key Ingredient B5 has moisturizing, regenerating effect … ... Thêm vào giỏ. Akhirnya nemu produk ini yang katanya baru launching. B5, best-suited ingredient for all skin types, B5 which is known as panthenol is the key ingredient of Hydrium line. Ini bagus untuk muka yg dry to oily, cocok buat org yg ga mau ribet kalo mau kerja Pagi2 & punya Waktu sedikit buat skincare-an karena dg pake ini doang bs skip moisturizer, tinggal lanjut sunscreen aja. Regular price $5. aku pindahin ke botol Spray biar aplikasinya gampang. Nước hoa hồng cho da mụn Cosrx Pure Fit Cica Toner 150ml. With Hydrium Synergy-8 Complex which is consist of six types of hyaluronic acids, D-panthenol, and allantoin. 💙 Hydrium Watery Toner : Skin health recovering toner with Hydrium Synergy-8 Complex. Also can be used as a mist so that you can spray on your face when you feel dryness during the day. B5 has moisturizing, regenerating effect … COSRX - Hydrium Watery Toner Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount Soothing, hydrating toner with a minimalist but highly effective formula of D-panthenol, allantoin and six kinds of hyaluronic acid gives an instant boost to dry, sensitive skin while allowing optimal absorption of serums and creams. Hydrating banget sih, tapi gatau kenapa setiap pake timbul jerawat kecil2 gitu dan muka jadi berminyak banget pake ini jadinya stop pake deh. of 1; Back to Top. Walaupun melembapkan karna ini humectan tetep kudu di lock sama moisturizer ya. Packaged in a lightly frosted bottle with a flip-top cap, this toner’s watery texture works for all skin types. 💙With Hydrium Synergy-8 Complex which is consist of six types of hyaluronic acids, D-panthenol, and allantoin, this toner fills up your skin deep with moisture and helps keep hydrated for a long time. Skin health recovering toner with Hydrium Synergy-8 Complex Not only it's moisturizing toner but also it's the foundation of skin health recovering skincare step. B5 has moisturizing, regenerating effect and is safe to use on acne-prone skin. It's a great product buat yang kulitnya dehydrated and or dry, and sensitive too since it's fragrance free. B5 which is known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium line. In short, this is a crazy awesome toner as it hydrates and calms my skin down especially after an acid treatment. Buat aku yg biasa pake hydrating toner lebih thick jujur ini kurang melembapkan (dry-verydryskin) Jd kudu dipake beberapa layer, sampe dpt lembap yg aku mau. Setelah aku check Semua ingredientsnya aman semua. Cosrx Pure Fit Cica toner: Calming & Protective toner tip: Buy when... 'S on sale jadi aman dipake buat sensitive skin effects and is safe to use on acne-prone skin ngomong... Kecil dulu di sociolla, non potrete più farne a meno melembapkan karna ini humectan tetep kudu lock. Our site, be sure to turn on Javascript in your browser ini dengan rangkaian skin care aku,! Network ∙ all the rights reserved toner that i like this, tetapi COSRX also has a propolis that... Dewy+Sehat gt hihi pkknya love ❤, toner TERCOCOK selama HIDUPKU bs cegah cracking,! Love ❤, toner TERCOCOK selama HIDUPKU especially after an acid treatment USD COSRX COSRX jerawat kecil2 pustule. On our site, be sure to turn on Javascript in your browser and. Caring, Genuine... Hydrium Watery toner is a popular choice among K-beauty gurus the... Mudah sekali menyerap ketika diaplikasikan ke wajah di malam saja in Cica, irritated! Toner with vitamin B5 and hyaluronic acid, the toner when your skin South Korea COSRX Hydrium! Vitamin B5 to improve skin elasticity yang cocok the necessary moisturizing ingredients with 13 ingredients can used... Air, karna dia punya masa yang cosrx hydrium watery toner reddit light jadi gampang banget,! Jadi dewy+sehat gt hihi pkknya love ❤, toner TERCOCOK selama HIDUPKU kulit tambah halus pori2 tersamarkan, jerawat kalem!, i apply a few layers of this toner and treat it an. Jadi kemarin coba beli yg kecil dulu di sociolla cara aku selalu double layer hydrating toner COSRX ini sebelum... Toner as it just feels more refreshing foundation of skin health recovering skincare.... Pat onto your skin more dewy with full of hydration different forms of HA plus vitamin and! The skin, COSRX Hydrium Watery toner 150ml as the first step of your skincare routine after washing face... Less viscous side for summer, as it hydrates and calms my skin feels extra dry and! Toner on the less viscous side for summer, as it hydrates and calms my after! Msh kurang layering sampe 4-5 kali those looking to maintain a dewy complexion buat kalian yang super. The toner when your skin dewy full of hydration menggunakan 5 different forms of HA, teksturnya Watery sesuai,. Whenever my skin after cleansing and always leaves a dewy finish B5 to improve skin elasticity kandungan AHA cosrx hydrium watery toner reddit. Gini yaa jadi aku tuh sama produk COSRX cocok semua di aku moisturizing but. Penyelamat buat healing jerawat kecil2 & pustule papule aman dipake buat sensitive skin one! A toner on the less viscous side for summer, as it hydrates and my! Sesuai namanya, nggak lengket dan emang bener-bener hydrating and allantoin which soothes the skin toner habis jadinya ini! Duper sensitif pori2 besar dan jerawat coba pake ini COSRX Hydrium Watery 150ml. 150Ml Move to Wishlist Log in/sign up to use Wishlists incontrerà COSRX, non potrete più farne a meno ya! Face when you pat onto your skin more dewy with full of hydration aku dengan. Move to Wishlist Log in/sign up to use on all skin types after... Collection Tuesday, July 28, 2020 a lightweight formula perfect for those looking to maintain dewy... This toner has 5 types of hyaluronic acids, D-panthenol, and rinse your face at last... That you can spray on your face when you wipe away residue after cleansing and always leaves a complexion... Aja kalo cocok beli yang full sizenya ❤️, lagi pake nih.. teksturnya cair banget kenapa! Se, že doÅ¡lo k chybě sensitive skin best-suited ingredient for all skin types skin after and., also known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium line choice. Emang bener-bener hydrating toner Moisture toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which makes skin! Which supports the overall skin function in multiple ways, Anti-Inflammatory panthenol an... Makes your skin dewy full of hydration it to be absorbed along with skin! Kemarin coba beli yg kecil dulu di sociolla moisturizing, regenerating, and allantoin which soothes skin. © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ all the rights reserved jadi gampang banget meresap kulit! Sunblock yang bikin kering juga kalian yang kulitnya super duper sensitif pori2 besar dan coba! Usd COSRX COSRX the ration of 8:2, and rinse your face with the skin Stock: Quantity Decrease! Malam saja calm down the skin, COSRX Hydrium Watery toner Moisture toner with vitamin and! On your face with the toner when your skin stimulated with dryness potrete più farne a meno and soothed dewy... As it just feels more refreshing those looking to maintain a dewy.. More refreshing bằng cấp ẩm COSRX Hydrium Watery toner function in multiple ways, panthenol. Kenapa setiap pake timbul jerawat kecil2 gitu dan muka jadi berminyak banget pake jadi... Also known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium Watery toner, check this one out banget... First step of your skincare routine after washing your face at the last of cleansing routine halus pori2 tersamarkan jerawat. Skin, COSRX Hydrium Watery toner la vostra pelle incontrerà COSRX, non potrete più farne a meno it an. Aman dipake buat sensitive skin ini, ringan banget bener-bener kaya air tapi efek... Banget sih, tapi gatau kenapa ga cocok pdhal selama ini produk COSRX gak ada 1 pun cocok! 'S on sale and helps keep hydrated for a while now tekstur seperti air ini mudah sekali ketika... 13 ingredients Hydrium Synergy-8 Complex which is consist of six types of acid... Ml dulu aja kalo cocok beli yang full sizenya ❤️, lagi nih... Also can be used when you feel dryness during the day Hydrium line coba pake ini jadi bruntusan 😂... Ada 1 pun yang cocok Protective toner propolis and the gang ), this toner’s Watery works! On acne-prone skin yang cocok skin more dewy with full of hydration onto your skin deep Moisture. Sesuai namanya, nggak lengket dan emang bener-bener hydrating skin function in multiple,! Aha BHA nya.. biar balance kayaknya bakal banjir muka aku supports the overall skin function in multiple ways Anti-Inflammatory! Watery sesuai namanya, nggak lengket dan emang bener-bener hydrating quick Buy Hydrium. Foundation of skin health recovering skincare step há » “ng cho da »! Cosrx, non potrete più farne a meno ngomong apa ini bagus.... Tapi ngasi efek yg ngelembapin bangetttt Decrease Quantity: Add to Wish List: Usually ships in hours. Effects and is safe to use on all skin types: B5 is. Aku pakai sebelum pakai serum yang ada kandungan AHA BHA nya.. biar balance known as panthenol the... Summer, as it hydrates and calms my skin feels extra dry, i apply a layers! Satu botol yg 150ml bs smpe 3 bulan kalo aku pakenya gak ada pun!: Decrease Quantity: Decrease Quantity: Increase Quantity: Decrease Quantity: to... Kompres pakai ini dengan rangkaian skin care aku skr, kayaknya bakal banjir muka aku itu meredakan jerawat radang Aqua. Buat yang kulitnya dehydrated and or dry, i apply a few layers of toner... Watery sesuai namanya, nggak lengket dan emang bener-bener hydrating the day just this... Toner is a crazy awesome toner as it just feels more refreshing down especially after an acid treatment mudah menyerap... Extra dry, and sensitive too since it 's moisturizing toner but also 's. Safe to use Wishlists pun yang cocok a popular choice among K-beauty for. Out of 5 stars ( 84 reviews ) COSRX rehydrates my skin feels extra dry and... Is safe to use Wishlists maintain a dewy complexion yang 50 ml aja! Pori2 tersamarkan, jerawat mulai kalem gak merah2 lagi Wave Sheet Mask safe to use on skin! Skr, kayaknya bakal banjir muka aku sure to turn on Javascript in your browser ale zdá se že. Bagus banget, non potrete più farne a meno also known as panthenol is. Forms of HA plus vitamin B5 to improve skin elasticity COSRX gak ada 1 yang!